PRS

El tir pràctic amb rifle de llarga distància (PRS en anglès), és una modalitat del tir esportiu dinàmic, a on els esportistes han d’aconseguir la màxima puntuació en una sèrie d’exercicis que inclouen diferents configuracions de tir i blancs situats a distàncies que van des de els 50  fins a 1000 metres.

Aquesta modalitat desenvolupa la combinació de precisió i adaptabilitat al medi així com els coneixements en balística a llarga distancia.

 

Al Club Tir Precisió Terrassa comptem amb i instal·lacions i formació que ens permeten la pràctica del tir pràctic amb rifle de llarga distancia fins a 50 metres i organitzem sortides a altres camps amb capacitat per a competicions a 300 metres.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.