Recorreguts de tir

Els recorreguts de tir o IPSC, que són les sigles de International Practical Shooting Confederation,  es una modalitat de tir modern, entretingut i exigent. A més de la precisió del tir, a l’avaluació també es té en compte els moviment dels esportistes i el temps necessari per completar els recorreguts establerts. Per aquest motiu, l’IPSC es denomina “esport de tir dinàmic”, a deferència de “l’esport de tir estàtic”, en el qual l’esportista únicament està situat en un lloc fixe i no hi ha cronometratge, només hi ha límit de temps per completar la competició. L’IPSC es una modalitat de tir amena i exigent, no tant físicament perquè hi te cabuda gent de totes les edats, sinó a nivells de concentració i precisió.

 

El més important d’aquest esport en el nostre club es l’ambient familiar, distés i de germanor de la disciplina.

 

Al Club Tir Precisió Terrassa comptem amb instal·lacions i formació que ens permeten la pràctica dels següent tipus de recorreguts de tir:

Handgun: arma curta amb calibres que van del 9 mm al 45.

Mini Rifle: arma llarga de calibre 22

PCC: arma llarga de calibre 9mm

Action Air: amb armes d’airsoft.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.