Precisió i Tir Olímpic

El tir de precisió es una disciplina del tir  esportiu a on els esportistes disparen a blancs estàtics disposats a una certa distancia per tal d’aconseguir la màxima puntuació.

 

Aquesta disciplina desenvolupa la concentració, l‘autocontrol i la cura pel més mínim detall en els esportistes que la practiquen.

 

Algunes modalitats del tir de precisió son considerades olímpiques, ja que formen part del programa olímpic des del començament de les Olimpíades de la Era Moderna en 1896. Avui en dia, la primera competició olímpica és sempre una modalitat del tir esportiu de precisió.

 

Al Club Tir Precisió Terrassa comptem amb instal·lacions i formació que ens permeten la pràctica de:

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.